Új előfizetés megrendelése

Kérjük, ha már volt korábban előfizetésük, kattintsanak az Előfizetés meghosszabbítása/megújítása, tájékoztatás linkre és kövessék az ott leírtakat!

1. Kérjük töltse ki az online megrendelőlapot!
(Amennyiben nincs lehetősége online megrendelést küldeni, kérjük, töltse ki a nyomtatható megrendelőlapot)

2. A megrendelőlapon a szokásos megrendelői, számlázási adatokon kívül meg kell adni, hogy hány felhasználóhelyre fizetnek elő és a díjbekérőt milyen formában kérik megküldeni.

Az előfizető megrendelésszáma: az Előfizető által megadott szám vagy jel, amelyet a díjbekérőn/számlán szükséges feltüntetni!

Csoportazonosító szám: csak azon adóalanyoknak szükséges kitölteni, akiknek az adószámában a középső szám 4-es.

3. A megrendelőlap elküldésének pillanatában megjelenik a képernyőn a visszaigazoló ablak, illetve a sikeres megrendelésről a visszaigazolást e-mailben is megküldjük.

4. A rendszer által generált díjbekérőt a megadott továbbítási módon megküldjük meg.

5. Általában az utalást követő munkanapon látjuk díjfizetettnek a díjbekérőket, ekkor az MSZT kiállítja és hagyományos postai úton megküldi a megrendelésre vonatkozó számlát, valamint a kiado@mszt.hu e-mail címről megküldi az "EGYEDI CÉGAZONOSÍTÓ KÓD"-ot az ügyintéző e-mail címére

Az ügyintéző adatait kizárólag írásos kérelem alapján módosítjuk!

6. Az egyedi cégazonosító kódot tartalmazó e-mailben a Felhasználó regisztrációjához szükséges linket is megküldjük. A regisztrációs űrlapon a felhasználó adja meg a kívánt felhasználói név/jelszó párost, amellyel belépve a szolgáltatást azonnal használhatja. A felugróablak, a tájékoztató elolvasása után, az oldal alján található X-szel zárható.

7. A regisztrációs űrlapot annyiszor kell kitölteni, ahány felhasználóhelyre fizettek elő (természetesen más-más felhasználói név/jelszó párost kell megadni). Ebben az esetben javasolt az egyedi cégazonosító kódot és a vonatkozó linket tartalmazó e-mailt eljuttatni vállalaton/cégen belül azoknak, akik a szolgáltatást használni fogják, így mindenki magának generálhatja a belépési adatokat. Amennyiben a kapcsolattartó személy regisztrálja a vállalaton/cégen belül használt összes felhasználó név/jelszó párost, az "ÚJ FELHASZNÁLÓ REGISZTRÁLÁSA" opcióra kell kattintani, minden egyes felhasználó regisztrálása után. A sikeres felhasználói név/jelszó regisztrálása után megjelenik a képernyőn a visszaigazoló ablak, illetve a sikeres regisztrációról a visszaigazolást e-mailben is megküldjük.

Fontos!

Jelszavakat, visszafejthető formában, nem tárolnak rendszereink, ezért elfelejtett jelszó esetén kérjük, kattintson az "Elfelejtett jelszó" opcióra.

8. A megvásárolt felhasználóhelyek száma az egyedi cégazonosító kódhoz kötődik, így csak a megvásárolt felhasználói helyeknek megfelelő belépési adat rögzíthető.


Az előfizető adatai Tájékoztatás
* Pl.: ABC Kft.
* Pl.: 1082
* Pl.: Budapest
* Pl.: Horváth Mihály tér 1.
* Pl.: 12345678-2-43; vagy adóazonosító szám (magánszemélyek esetében).
Amennyiben rendelkezik csoportos adószámmla, kérjük adja meg.
* Pl.: 11111111-22222222-33333333
* Pl.: kiado@mszt.hu
* Egyidejű felhasználók száma.
Megrendelés száma.
Az ügyintéző
* Az ügyintéző neve.
* Az ügyintéző telefonszáma.
Az ügyintéző faxszáma
* Pl.: kiado@mszt.hu
A számla kifizetésére kötelezett adatai, ha nem a megrendelő teljesíti a kifizetést
A számla kifizetőjének neve
A számla kifizetőjének irányítószáma
Pl.: Budapest
A számla kifizetőjének címe
A számla kifizetőjének adószáma.
Amennyiben rendelkezik csoportos adószámmla, kérjük adja meg.
Pl. 11111111-22222222-33333333
* captcha Írja be a képen látható karaktereket.
* (Csak egyféle továbbítási mód választható. A díjbekérő kifizetése után az MSZT a kiállított papíralapú számlát elektronikus formában továbbítja, amely nyomtatva érvényes!)

A megrendelés/regisztráció elküldésével tudomásul veszem, magamra nézve kötelezőnek tartom és elfogadom az Online Szabványkönyvtár szolgáltatásainak használatára és igénybe vételére vonatkozó feltételeket és szabályokat.

A megrendelés elküldésével vállalom, hogy a kapott számla alapján a vételárat – a számlán feltüntetett határidőig – kiegyenlítem.