Előfizetés meghosszabbítása/megújítása

Az előfizetés meghosszabbítása a következő módokon történhet:

1. Még érvényes előfizetés esetében
Az előfizetés érvényességi ideje meghosszabbodik, változatlan felhasználói adatokkal.
Minden előfizetés lejárata előtt 30 nappal, az Online Szabványkönyvtárba való belépéskor, automatikusan megjelenik az előfizetés lejáratának dátuma (a képernyő felső harmadában, piros sávban). Még érvényes előfizetés esetén, az alábbiak szerint lehet kezdeményezni az előfizetés meghosszabbítását:
- a belépés után elérhető felhasználói ügyfélmenüből az előfizetés meghosszabbítás kiválasztása, illetve alkalmazása (ebben az esetben a korábbi adatok nem változnak, nem változtathatók);
- a letölthető megrendelőlap formanyomtatvány vissza-, illetve megküldése;
- e-mailben küldött levélben.

Lejárt előfizetés megújítása
Az érvényességi idő új időponttól indul, változatlan felhasználói adatokkal.
Lejárt előfizetés esetében a következők szerint lehet kezdeményezni az előfizetés megújítását:
- az alábbi űrlap (Lejárt előfizetés megújítása) kitöltése;
- a letölthető megrendelőlap formanyomtatvány vissza- , illetve megküldése;
- e-mailben küldött levélben.

Az előfizetői, kapcsolattartói adatokban történő változásokat – függetlenül az előfizetési időszaktól – a kiado@mszt.hu vagy az ertekesites@mszt.hu e-mail címre kell megküldeni. Az ügyintéző adatait kizárólag írásos kérelem alapján módosítjuk!

Az előfizető megrendelésszáma: az Előfizető által megadott szám vagy jel, amelyet a díjbekérőn/számlán szükséges feltüntetni!

Cégkód: a legelső előfizetéskor kapott egyedi cégazonosító kód, amely a felhasználó regisztrációjához szükséges. Nem egyenlő más céges vagy MSZT-s azonosítóval.

Lejárt előfizetés megújítása:
*
*
*
*

* A csillaggal jelölt adatok kitöltése kötelező.

Ha az előfizetői adatokban nincs változás, elég csak a *-gal jelölt mezőket kitölteni. Az igény jelzéséhez a „Megújítás” gombot kell megnyomni. Az űrlap kitöltésekor a korábbi előfizetői és kapcsolattartói adatok módosíthatók!

A díjbekérő megküldése, a szolgáltatás használatával, igénybevételével kapcsolatos értesítések mindkét esetben ugyanúgy történnek, mint a korábbi előfizetési időszakban.

2. A Felhasználói helyek számának változtatása:

Meghosszabbítás/megújítás esetén lehetőség van a korábban regisztrált felhasználói helyek számának növelésére és csökkentésére is.

A felhasználói helyek számának változtatása igényét (mennyiségét is) a kiado@mszt.hu vagy az ertekesites@mszt.hu e-mai címre küldött levélben lehet jelezni. Itt kell bejelenteni a felhasználói hely/helyek lemondását (törlés, visszavonás) is.