Előfizetés meghosszabbítása/megújítása

Az előfizetés meghosszabbítása a következő módokon történhet:

1. Érvényes előfizetés esetében
Minden előfizetés lejárata előtt 30 nappal, az Online Szabványkönyvtárba való belépéskor, automatikusan megjelenik az előfizetés lejáratának dátuma (a képernyő felső harmadában, piros sávban). Ekkor a következők szerint lehet kezdeményezni az előfizetés meghosszabbítását:
- a felhasználói ügyfélmenüből az előfizetés meghosszabbítás kiválasztása, illetve alkalmazása (ebben az estben a korábbi adatok nem változnak, nem változtathatók);
- a letölthető megrendelőlap formanyomtatvány vissza-, illetve megküldése;
- e-mailben küldött levélben.

Lejárt előfizetés esetében
Lejárt előfizetés esetében a következők szerint lehet kezdeményezni az előfizetés megújítását:
- az alábbi űrlap (Lejárt előfizetés megújítása) kitöltése;
- a letölthető megrendelőlap formanyomtatvány vissza- , illetve megküldése;
- e-mailben küldött levélben.

Az előfizetői, kapcsolattartói adatokban történő változásokat – függetlenül az előfizetési időszaktól – a kiado@mszt.hu vagy az ertekesites@mszt.hu e-mail címre kell megküldeni. Az ügyintéző adatait kizárólag írásos kérelem alapján módosítjuk!

Lejárt előfizetés megújítása:
*
*
*
*

* A csillaggal jelölt adatok kitöltése kötelező.

Ha az előfizetői adatokban nincs változás, elég csak a *-gal jelölt mezőket kitölteni. Az igény jelzéséhez a „Megújítás” gombot kell megnyomni. Az űrlap kitöltésekor a korábbi előfizetői és kapcsolattartói adatok módosíthatók!

A díjbekérő megküldése, a szolgáltatás használatával, igénybevételével kapcsolatos értesítések mindkét esetben ugyanúgy történnek, mint a korábbi előfizetési időszakban.

2. A Felhasználói helyek számának változtatása:

Meghosszabbítás/megújítás esetén lehetőség van a korábban regisztrált felhasználói helyek számának növelésére és csökkentésére is.

A felhasználói helyek számának változtatása igényét (mennyiségét is) a kiado@mszt.hu vagy az ertekesites@mszt.hu e-mai címre küldött levélben lehet jelezni. Itt kell bejelenteni a felhasználói hely/helyek lemondását (törlés, visszavonás) is.