Előfizetés meghosszabbítása

Az érintett előfizetőknek előfizetésük lejárata előtt 30 nappal az Online Szabványkönyvtárba való belépésükkor automatikusan megjelenik az előfizetés lejáratának dátuma és a meghosszabbításra vonatkozó információk.

Az előfizetés meghosszabbítása a következő módokon történhet:

1. Meghosszabbítás változatlan formában
Amennyiben az előfizetése lejárt vagy 30 napon belül lejár és a jelenlegi Online Szabványkönyvtár előfizetésüket változatlan formában szeretnék meghosszabbítani (ugyanannyi jelszót szeretnének, mint eddig, nincs változás az előfizetői adatokban stb.), azt úgy kezdeményezhetik, hogy jelszavukkal (több jelszó esetén bármelyikkel) belépnek az Online Szabványkönyvtárba és az ott megjelenő meghosszabbításra vonatkozó részre kattintanak, illetve követik azokat a lépéseket, amelyeket a rendszer megjelenít a meghosszabbítással kapcsolatban (néhány kattintással intézhető).

Lejárt előfizetés, vagy változtak az előfizetői adatok:
*
*
*
*

* A csillaggal jelölt adatok kitöltése kötelező.

A „Meghosszabbítás” gomb megnyomásával az Online Szabványkönyvtár adminisztrációs rendszere felülírja az újonnan beírt adatokkal a korábbi előfizetéskor megadott adatokat, valamint a díjbekérőt és a számlát az új adatok szerint állítja ki, illetve küldi ki adminisztrációs rendszer.

Ha az előfizetői adatokban nincs változás, elég csak a *-gal jelölt adatok kitöltése és a „Meghosszabbítás” gomb megnyomása szükséges a meghosszabbítási igény jelzéséhez.

Amennyiben nem szeretnék a fentiek szerinti egyik online meghosszabbítási módszert sem használni, akkor elég, ha írnak egy e-mailt (kiado@mszt.hu), hogy jelenlegi előfizetésüket meghosszabbítani, megadják az esetleges adatváltozásokat. Az MSZT rögzíti az igényt az előfizetői adatbázisban és küldjük a díjbekérőt.

2. A jelenleginél több, vagy kevesebb jelszó:

Amennyiben előfizetésük meghosszabbítása mellett a jelenleg előfizetett jelszavaik számán szeretnének változtatni, akkor kérjük, adják meg a kiado@mszt.hu e-mailre küldve, hogy hány jelszót szeretnének a továbbiakban, illetve kevesebb jelszó esetén azt, hogy melyik „user”-hez tartozó jelszót nem kívánják meghosszabbítani.

A díjbekérő és a számla küldése, illetve a jelszó érvényességével kapcsolatos értesítés bármelyik fenti esetben ugyanolyan módon működik, mint az előző előfizetés esetében.

Az előfizetői adatokban történő esetleges adatváltozásokat – előfizetői időszaktól függetlenül – a kiado@mszt.hu e-mail címre kérjük megküldeni.